Reviews The Courage to Act: A Memoir of a Crisis and Its Aftermath
กองทุนรวม – คำตอบที่สถิรที่สุดที่จะ “ฉันจะจ่ายเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนทุนเดิมรวมมี กองทุนรวมเป็นใจให้คุณสระว่ายน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะซื้อหาหุ้นของความหลากหลายของ บริษัท มีผู้จัดการกองทุนรวมที่กำราบเงินลงทุนในใบถือหุ้นต่างๆ การเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่แย่การลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะแทรกไปซื้อความมากมายของหุ้นฉันนั้นหากหุ้นมีอำนาจต่ำแล้วคนอื่น ๆ สูญเสียความเท่าเทียมกัน เงินลงทุนเริ่มต้นในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะสัมพันธน์ที่จะรับภาระรายจ่ายเช่น “โหลด” ซึ่งผู้บัญชากองทุนรวมค่าใช้สอยด้วยว่าการดำเนินการสมุดบัญชีของคุณ

The Courage to Act: A Memoir of a Crisis and Its Aftermath Description

A New York Times Bestseller

An unrivaled look at the fight to save the American economy.In 2006, Ben S. Bernanke was appointed chair of the Federal Reserve, the unexpected apex of a personal journey from small-town South Carolina to prestigious academic appointments and finally public service in Washington’s halls of power.There would be no time to celebrate.The bursting of a housing bubble in 2007 exposed the hidden vulnerabilities of the global financial system, bringing it to the brink of meltdown. From the implosion of the investment bank Bear Stearns to the unprecedented bailout of insurance giant AIG, efforts to arrest the financial contagion consumed Bernanke and his team at the Fed. Around the clock, they fought the crisis with every tool at their disposal to keep the United States and world economies afloat.Working with two U.S. presidents, and under fire from a fractious Congress and a public incensed by behavior on Wall Street, the Fedโ€•alongside colleagues in the Treasury Departmentโ€•successfully stabilized a teetering financial system. With creativity and decisiveness, they prevented an economic collapse of unimaginable scale and went on to craft the unorthodox programs that would help revive the U.S. economy and become the model for other countries.Rich with detail of the decision-making process in Washington and indelible portraits of the major players, The Courage to Act recounts and explains the worst financial crisis and economic slump in America since the Great Depression, providing an insider’s account of the policy response. 16 pages of photographsการรวมเงินกู้ยืมของผู้เรียนเป็นปัญหาให้นิสิตมากมายและบัณฑิต สัจธรรมก็คือ แต่เงินกู้รวมสมรรถช่วยให้คุณเขม็ดแขม่เงินมาก นอกจากนี้ คุณสามารถคลี่คลายหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้โรงเรียนปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่เกษียณอายุของคุณ สิ่งที่แก้โรคการรวมเงินกู้ยืมให้นักศึกษาเป็นจุดทีหลังที่เจริญหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการเสนอของกล่าวที่มี หุ้นส่วน ตรวจทานหนี้ของคุณในการทดลองเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีเครดิตเพิ่มขึ้นมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้นักศึกษา) หลังจากกรณีที่มีแต้มที่สูงขึ้น เพราะฉะนั้นถ้าไม่มีเหตุอย่างอื่นให้ใคร่ครวญที่จะช่วยให้การรวมคะแนนเครดิตของคุณยุทธวิธีที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กงสี มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนต้นตระกูลหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการบริหารเป็นเงินกู้นักเรียน


Tag The Courage to Act: A Memoir of a Crisis and Its Aftermath: The Courage to Act: A Memoir of a Crisis and Its Aftermath,Reviews , เรื่อง , The Courage to Act: A Memoir of a Crisis and Its Aftermath