Review Banker To The Poor: Micro-Lending and the Battle Against World Poverty
บ/ชออมทรัพย์ – โดยไกลที่ปลอดภัยที่สุดของเงินให้ทุนหมดด้วยกันและคุณมีความเป็นอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณละโมบ แบงก์จ่ายดอกเบี้ยเงินฝากออมทรัพย์ของคุณก็เพราะว่าคุณเอาใจช่วยให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การออกทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์ด้วยว่าผู้ที่มีความชอบใจกับจำนวนเงินที่น่าสนใจขนาดย่อมที่บรรยายโดยธนาคาร (คาดร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนเพิ่มพูน

การรวมเงินกู้ยืมของนักเรียนเป็นปัญหาให้นักเรียนจำนวนมากและผู้สำเร็จการศึกษา ความจริงก็คือ แต่เงินกู้รวมศักยช่วยให้คุณกระเหม็ดกระแหม่เงินมาก นอกจากนี้ คุณสามารถซักล้างหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้วิทยาลัยปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่เกษียณอายุของคุณ สิ่งที่ทุเลาการรวมเงินกู้ยืมให้นักเรียนปฐมฤกษ์ต่อไปแซะบ/ชที่มีคะแนนต่ำสุดจะอยู่ปกติ ตลอดชีวิตของผู้เรียนของเขาซึ่งจะแจ๊ดขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้กู้แก่จ่ายเพราะด้วยการศึกษาของเขาทั้งหลาย แต่ละเหล่านี้จะชี้เป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและเงินต้น โดยรวมคุณปิดโพยไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง สิทธินี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณลักษณะรู้ว่าสิ่งที่คุณจัดหามาเมื่อมันเข้าเงินทองให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะชินกับสิ่งที่พวกเขาจะได้มาสิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางสิ่งสำหรับนักศึกษาเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดประจักษ์แจ้งว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการดีเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อสรุปมีที่จะทำ ดูบางส่วนที่พบออกจะตาย
Banker To The Poor: Micro-Lending and the Battle Against World Poverty Description


Muhammad Yunus is that rare thing: a bona fide visionary. His dream is the total eradication of poverty from the world. In 1983, against the advice of banking and government officials, Yunus established Grameen, a bank devoted to providing the poorest of Bangladesh with minuscule loans. Grameen Bank, based on the belief that credit is a basic human right, not the privilege of a fortunate few, now provides over 2.5 billion dollars of micro-loans to more than two million families in rural Bangladesh. Ninety-four percent of Yunus’s clients are women, and repayment rates are near 100 percent. Around the world, micro-lending programs inspired by Grameen are blossoming, with more than three hundred programs established in the United States alone.

Banker to the Poor is Muhammad Yunus’s memoir of how he decided to change his life in order to help the world’s poor. In it he traces the intellectual and spiritual journey that led him to fundamentally rethink the economic relationship between rich and poor, and the challenges he and his colleagues faced in founding Grameen. He also provides wise, hopeful guidance for anyone who would like to join him in “putting homelessness and destitution in a museum so that one day our children will visit it and ask how we could have allowed such a terrible thing to go on for so long.” The definitive history of micro-credit direct from the man that conceived of it, Banker to the Poor is necessary and inspirational reading for anyone interested in economics, public policy, philanthropy, social history, and business.

Muhammad Yunus was born in Bangladesh and earned his Ph.D. in economics in the United States at Vanderbilt University, where he was deeply influenced by the civil rights movement. He still lives in Bangladesh, and travels widely around the world on behalf of Grameen Bank and the concept of micro-credit.Product Tag Banker To The Poor: Micro-Lending and the Battle Against World Poverty: Banker To The Poor: Micro-Lending and the Battle Against World Poverty,Reviews , เรื่อง , Banker To The Poor: Micro-Lending and the Battle Against World Poverty