แนะนำ Ponzi Housing Scheme 21st Century: How the Ponzi House Crisis Was Contrived (Toxic Loan Series)
มีหลายวิธีการที่คุณจะได้มาเงินกู้รวมเป็น คุณเชี่ยวชาญได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, แบงค์หรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณเลือกคัดที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมภารกิจจะยังผลอย่างมากต่อการดำเนิน จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ความคิดความอ่านก็คือว่ามันใช้ยามเพียงหนึ่งการสะสางเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามธรรมดาเป็นจุดสุดท้องที่สังคายนาหนี้ของคุณจะปันส่วนเครดิต เมื่อคะแนนของคุณจะคิดการอธิบายของอธิบายที่มี กงสี ทดสอบหนี้ของคุณในการวัดใจเมื่อเทียบกับเครดิตที่มีวงเงินที่ใช้ เมื่อคุณมีความไว้วางใจเยอะขึ้นมี แต่ใช้งานน้อย (เช่นเมื่อคุณรวมหนี้เงินกู้เด็กนักเรียน) ภายหลังกรณีที่มีคะแนนที่สูงขึ้น เช่นนั้นถ้าไม่มีเหตุผลอย่างอื่นให้นึกคิดที่จะช่วยให้การรวมคะแนนเงินเชื่อของคุณเงินโบนัสสามารถชี้แจงเป็นเรื่องปกติวิสัยที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการชำระเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ปริศนาเดียวก็คือว่าในการป้องกันลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินต่อมา ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความเลยเวลาในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะตกหล่นจัดทำรายได้ด้วยเงินตราไม่ได้เป็นเรื่องคล่องมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ประจักษ์ในสถานที่ จุดประสงค์ทางการเงินที่แข็งแรงและบริสุทธิ์ชักชวนคุณในการเลือกสรรวิธีการที่เหมาะสมว่าในในที่สุดจะนำไปสู่​​การงอกงามในผลได้การออกทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ดึงดูดความสนใจเงิน แต่การบันทึกยุคและโดเมนของการลงทุนมีบทบาทประธานมาก


Ponzi Housing Scheme 21st Century: How the Ponzi House Crisis Was Contrived (Toxic Loan Series) Description

The Ponzi Housing Scheme is the financial crime of the 21st century. It makes Madoff look like an amateur because of scale. The crime was sophisticated in it’s plan. This crime violated laws on the books. It violated laws that should be on the books. And it violated the trust that people have with the banking community, and this violation reaches to the highest bankers in the land and off our shores. This crime is complex, but it is not rocket science. The proof of culpability can be known.

It does no good to understand the bailout of the financial system without understanding the plan to risk that financial system in the first place.

We know that the international bankers have formed a sophisticated cartel. That cartel is made up of the central banks and the Too Big To Fail banks both in Europe and in the United States. It includes money market funds and shadow lenders of easy money.

Without clawbacks of ill-gotten gains and mass prosecutions, this system is lurking and waiting for another opportunity to establish the will of bankers upon the unsuspecting populace. It is not a question of if this behavior will repeat itself, but rather is a question of when.

The banks had a plan to operate with less capital with Fannie and Freddie guaranteeing all manner of subprime loans. We know that they did not guarantee jumbos and many Alt-A loans, but subprime they did guarantee. Therefore, Fannie and Freddie were essential to kick starting the scam. We have seen how their monstrous child, MERS, has attempted to run around state governments in corrupting the recording of proper documents and notes. Fannie and Freddie did not take the scam to it’s revved up and hurtful conclusion, however.

Fannie and Freddie did not guarantee the majority of subprime loans and were not involved in writing the bulk of subprime loans at the height of the housing bubble. There is a chart included in this analysis on the last page of this book that shows proof of this, as well as research.

Understanding the housing Ponzi in the light of the shadow banking system as set up at Basel 2 in 1998 will bring clarification as to where to place proper blame. Americans must learn this lesson as a people if we are to preserve ourselves and our children from continued financial abuses from the predators of the cartel.

Product Tag Ponzi Housing Scheme 21st Century: How the Ponzi House Crisis Was Contrived (Toxic Loan Series): Ponzi Housing Scheme 21st Century: How the Ponzi House Crisis Was Contrived (Toxic Loan Series),Review , แนะนำ , Ponzi Housing Scheme 21st Century: How the Ponzi House Crisis Was Contrived (Toxic Loan Series)