แนะนำ Personal Finance: Strategic Default: Is It Just a Business Decision? (Toxic Loan Series Book 3)
สร้างเงินได้ด้วยอัฐไม่ได้เป็นเรื่องหญ้าปากคอกมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ใสในแห่ง กลยุทธ์ทางการเงินที่เข้มเเข็งและกระจ่างชี้นำคุณในการเลือกกำหนดการที่เหมาะสมว่าในสุดท้ายจะนำไปสู่​​การโตขึ้นในผลได้การออกทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ทำให้หลงเงิน แต่การกะเกณฑ์ช่วงและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทประธานมาก

การรวมเงินยืมของนักศึกษาคือการผนวกของเงินให้สินเชื่อนักศึกษาหลายคนและจะทำเพื่อประหยัดเงินในค่าตอบแทนและเพื่อความง่ายดายของการคลี่คลายเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรแจ้งเกี่ยวกับการควบรวมการงานเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ข่าวที่คุณอยากในการปลงใจระแวดระวังเครื่องดักสัตว์เมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในยศที่เราเข้าใกล้จุดจบลงของวิทยาลัยอาชีพของเขาที่คุณหาได้ไม่ต้องฉงนจำนวนของใบปลิว, จดหมายและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กงสี มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเพราะการรวมของพวกเขาใด ๆ กระนั้นก็ตามคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับสาบานเหล่านั้นทั้งหมด พิทยเพื่อการจับสามารถโปรดให้คุณจัดเตรียมความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ชาญฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจการแรกของการจำหน่ายที่ตกอยู่ในตักของคุณ คิดอย่างถ้วนถี่ตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณกรรมวิธีที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กองกลาง มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนรากเหง้าหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการปกปักรักษาเป็นเงินกู้นักเรียนPersonal Finance: Strategic Default: Is It Just a Business Decision? (Toxic Loan Series Book 3) Description

If you have not defaulted on your house loan, but are considering it, you should read this book. If you have defaulted, you may find solace in this ebook. If you are contemplating a 30 year mortgage, this book is a must read!

On February 19, 2009, CNBC commentator Rick Santelli expressed his famous rant. This rant essentially expressed the feelings of those who pay their bills, pay their house notes, and stay out of debt. This book discusses Strategic Default, walking away from a mortgage note, in the light of this Tea Party understanding.

With the formation of the Tea Party, admittedly because of the Santelli rant, a movement to return America to her roots of personal responsibility was born. Santelli had said that those who made a bet on the housing ponzi and lost should not be bailed out. Many took his rant to mean that the “losers” should man up and pay off their mortgages. This book does not make a case for whether the mortgage deadbeats should be bailed out by the government.

But there are other issues regarding the actions of those who can afford to pay their mortgages yet walk away from homes that are worth far less than the value of the mortgage. This book looks at what many call a business decision in the light of what is moral, even what is patriotic.

A person who is concerned about his conscience, about doing the right thing, needs a discussion regarding the ethics of walking away. This book will help you to weigh your options from a moral point of view.


Product Tag Personal Finance: Strategic Default: Is It Just a Business Decision? (Toxic Loan Series Book 3): Personal Finance: Strategic Default: Is It Just a Business Decision? (Toxic Loan Series Book 3),Reviews , Review , Personal Finance: Strategic Default: Is It Just a Business Decision? (Toxic Loan Series Book 3)