รีวิว Stuff Every Graduate Should Know: A Handbook for the Real World
การลงทุนมาครบครันกับรุนแรงของตนเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับความเสี่ยงนั้นมีเช่นไรอย่างที่สามารถให้คุณไกลจากการบรรลุจุดหมายทางไฟแนนซ์ของคุณ หากคุณมีการอดออมที่ดีหรือมีพื้นที่เพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงกาลที่คุณอย่างจริงๆดูโอกาสการลงทุนถลกให้คุณ บางส่วนของวิธีเลือกการลงทุนที่คุณอย่างเคร่งครัดสามารถตรวจตรามีดังนี้:

การรวมเงินกู้ยืมของผู้เรียนเป็นปัญหาให้นิสิตส่วนใหญ่และผู้สำเร็จการศึกษา ข้อพิสูจน์ก็คือ แต่เงินกู้รวมเก่งช่วยให้คุณถนอมเงินมาก นอกจากนี้ คุณสามารถสังคายนาหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้สถาบันอุดมศึกษาปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่ปลดเกษียณของคุณ สิ่งที่รักษาการรวมเงินกู้ยืมให้ผู้เรียนเช่นเดียวกับสิ่งให้รู้แก่ใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบการศึกษาก่อนที่คุณจะทำหน้าที่สำหรับภาวะเฉพาะของคุณ ในกรณีส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปวันข้างหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้รับการซื้อแม้จะเป็นผลกำไรที่ดี ความจริงมันอาจจะฉีกแนวกันในการจ่ายเงินให้กู้ยืมของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีวิถีทางที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอแนะของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กงสี มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถและหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะสูญเสียความสามารถในการเลื่อนรากเหง้าหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ยืมดังกล่าวจะไม่ได้รับการปกครองเป็นเงินกู้นักเรียนStuff Every Graduate Should Know: A Handbook for the Real World Description

The New York Times Best Seller.

Everything you need to take on—or take over!—the real world
Just because you’ve got a diploma in hand doesn’t mean you know everything! This ultimate pocket-sized guide for life after school is filled with information for every step of the road to adulthood, including:
 
• How to Find Your First Apartment
• How to Write the Perfect Résumé
• How to Survive Living with Your Parents
• How to Make (and Stick to!) a Budget
 
Plus tips for staying in shape, building a professional wardrobe, throwing a real dinner party, and everything else a newly minted grown-up needs to know.
 
Partial TOC:
Personal Stuff:
How to Build a Grown-Up Wardrobe
How to Take Care of Yourself When You’re Sick
How to Stay in Shape
Medical Care
How to Handle Depression
Living Stuff:
Apartment Hunting
How to Coexist with Roommates
How to Deal with Living with Your Parents
How to Make a Meal Plan and Grocery Shop
How to Clean House
Job and Money Stuff:
How to Write a Résumé
How to Nail an Interview
How to Understand Your Paycheck
How to Make (and Stick to) a Basic Budget
How to Buy a Car
Social Stuff:
How to Make New Friends
How to Host a Dinner Party
How to Ask Someone Out
How to Break Up with Someone
How to Attend a Wedding


Tag Stuff Every Graduate Should Know: A Handbook for the Real World: Stuff Every Graduate Should Know: A Handbook for the Real World,Reviews , Review , Stuff Every Graduate Should Know: A Handbook for the Real World