รีวิว Mastering Excel Loan & Mortgage Formulas (No Fluff Guide)
การควบรวมกิจการเงินกู้นักเรียน ช่วงปัจจุบัน มันเป็นข้อสรุปว่าเกือบอรรธของนักเรียนทุกคนจบการศึกษาที่มีระดับของหนี้สินเงินกู้นักศึกษา หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 มุ่งเน้นไปที่ นั่นหมายถึงสามัญชนทั้งหมดของคนเด็กวัยรุ่นที่มีหนี้ที่ดุเดือดและการศึกษาเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่วิทยาคารคุณค่าจากการควบรวมธุรกิจของหนี้เงินกู้นักเรียนอื่นในขณะที่ยังอยู่ในพิทยาคารคือการที่คุณสามารถเลี่ยงการเพิ่มขึ้นของใด ๆ ที่อยู่ในความเอาใจใส่ ในเดือนกรกฎาคมปี 2006 อัตราดอกสำหรับเงินให้สินเชื่อนักศึกษาแห่งชาติเพิ่มอย่างรวดเร็ว ไม่มีอะไรที่คุ้มกันไม่ให้ชนิดของทัวร์ที่เกิดขึ้นอีกครั้งเป็น ไม่ช้าก็เร็วหนี้ของคุณอยู่ในงบการเงินรวมและใส่กลอนเหยื่อโอกาสน้อยของอัตราที่ปัจจุบันทันด่วนของการทวีคูณกุศโลบายที่จะได้รับการติดในบวกก็คือเมื่อคุณได้รับข้อเสนอแนะของทั้งหมดในอาคารหนึ่ง ในเงินให้กู้ยืมนี้ กงสี มีการใช้เวลาในทุกหนี้รวมทั้งบัตรเครดิตสินเชื่อรถยนต์และหนี้อื่น ๆ ที่คุณมี เป็นที่ดึงดูดให้มีทุกสิ่งที่ห่อเป็นเงินกู้หนึ่ง แต่จะเสียความสามารถในการเลื่อนรากเหง้าหรือนักเรียนของเงินให้สินเชื่อ เงินกู้ดังกล่าวจะไม่ได้รับการอภิบาลเป็นเงินกู้นักเรียนสร้างเงินรายได้ด้วยอัฐไม่ได้เป็นเรื่องง่ายมากถ้าคุณไม่ได้มีเป้าหมายทางการเงินที่ถนัดตาในที่ วัตถุประสงค์ทางการเงินที่แข็งแรงและเด่นบอกช่องทางคุณในการเลือกสรรเล่ห์เหลี่ยมที่เหมาะสมว่าในตอนท้ายจะนำไปสู่​​การโตขึ้นในผลได้การลงทุนของคุณ เห็นได้ชัดว่าเงินที่ติดใจเงิน แต่การชี้เฉพาะโอกาสและโดเมนของการออกทุนมีบทบาทประธานมาก


Mastering Excel Loan & Mortgage Formulas (No Fluff Guide) Description

Updated for Excel 2016. Calculations with loans, mortgages, leases, credit-card debt, car payments, medical expenses, and retirement funds are the most common financial operations in Excel. Author Tim Hill shows you how to use worksheet functions, data tables, and other Excel features to manage your business and personal finances. If you’re using an older version of Excel that doesn’t support the latest worksheet functions, you’ll find equivalent formulas that work in Excel 2003 or earlier. You can download the sample workbook to follow along with the author’s examples.

 • Covers all versions of Excel.
 • Learn about basic financial concepts, including cash flows, timing issues, and the time value of money.
 • Determine how much to invest now to meet a future goal.
 • Calculate how money will accumulate in your retirement or savings accounts.
 • Figure out the payments needed to pay off a loan or to meet an investment target.
 • Derive the true interest rate of your investments or loans, including “interest-free” loans.
 • See how much time it will take to pay off a loan, meet an investment target, or retire.
 • Separate the interest and principal portions of your mortgage or loan payments for tax purposes.
 • Convert between the commonly used methods of quoting interest rates.
 • Create amortization schedules to see how your debts change over time.
 • Build summary tables to compare loans that have different interest rates, loan amounts, or payment terms.
 • Plenty of tips, tricks, and timesavers.
 • Fully indexed and cross-referenced.

Contents
1. Getting Started with Loans & Mortgages
2. Present Value (PV)
3. Future Value (FV)
4. Payments (PMT)
5. Interest Rates (RATE)
6. Periods (NPER)
7. Interest and Principal Components
8. Converting Interest Rates
9. Loan Amortization Schedules
10. Summarizing Loan OptionsAbout the Author
Tim Hill is a data miner based in Las Vegas, Nevada. When he’s not crunching numbers, Tim plays poker, hikes canyons, and avoids malls.

Product Tag Mastering Excel Loan & Mortgage Formulas (No Fluff Guide): Mastering Excel Loan & Mortgage Formulas (No Fluff Guide),แนะนำ , Reviews , Mastering Excel Loan & Mortgage Formulas (No Fluff Guide)